Inomhusbollar
Bollar för inomhus spel. Futsal är den stort växande inomhussporten, vi har bollarna för det men vi har även bollar för five a side och även indoor bollar.

Futsal - Bollarna i Futsal-serien har en mycket dämpad och pålitlig studs, vilket gör dem betydligt enklare att kontrollera än andra inomhusbollar. Detta är en boll för er som tränar och spelar futsal, storlek 3,5.

Futsal är en gren inom fotbollen som är under tillväxt och FIFA har tillkännagivit en målsättning om att sprida en kännedom om spelet globalt. I många länder finns det dock redan ligor med del- eller heltidsprofessionella lag och massor av åskådare på läktarna.
Det är fotboll på högsta tänkbara tekniska nivå som pressar spelaren att utmana sin direkta motspelare – och sig själv – till det yttersta. När futsal är som bäst kan det verka nästan overkligt intensivt och fartfyllt. Många av de allra största stjärnorna inom modern internationell fotboll kan tacka futsal för sin skicklighet. Det var nämligen här de påbörjade sina karriärer. Spelare som Pelé, Zico, Ronaldo, Ronaldinho och Robinho har alla spelat futsal och deras spelstil härstammar direkt från det supertekniska spelet. Under flera år har SELECT tillverkat futsal-bollar av yttersta kvalitet och är idag så uppskattade att toppbollen, Futsal Super, har utsetts till officiell matchboll av flera förbund - t.ex i Kroatien, Serbien, Ukraina och Ryssland. Dessutom är bollen officiell ligaboll i många olika länder, bland annat Tjeckien, Kroatien, Serbien och USA.

Five a side - Bollarna i Five A Side-serien har en dämpad studs, som nivåmässigt ligger mellan inomhus- och futsal-bollarnas studs

Indoor - Bollarna i Inomhus-serien är lättare än vanliga fotbollar och är därför enkla att kontrollera inomhus

Klicka HÄR för Pumpnings instruktioner för våra futsal och indoorbollar!