Dekaler - Utskurna och i 4-färg
 
Dekaler i massor av utföranden, utskuret, fyrfärg, reflex, laminerat, en uppsjö av olika material och användningsområden.  
Utskurna dekaler till bilar, motorcyklar, båten, skoter, hjälmar, skyltfönster, skyltar m.m...  
Fyrfärgsdekaler för en rad olika användningsområden. 

Billiga dekaler i 4-färg
Hos oss beställer Du dekaler och klistermärken till låga priser. Vi trycker digitalt och har därför inga färgbegränsningar utan vi kan producera dekaler med fotografier och bilder till ett mycket fördelaktigt pris.

Formskurna dekaler
Vi erbjuder konturskurna dekaler helt enligt Dina önskemål. Både i fyrfärg och enfärgade, formen kan du styra precis som du önskar: Runda, fyrkantiga med rundade hörn, konturskurna efter det tryckta motivet, hjärtformade - Du bestämmer! Bara fantasin sätter begränsningar.

Produktdekaler - klistermärken
Märk upp Dina varor och öka Din försäljning. Märk Dina försändelser med ett klistermärke innehållande logga, adress och telefonnummer. Perfekt för Dig som säljer produkter som senare kräver service och underhåll, eller för Dig som säljer hantverk och vill att köparen skall minnas vart varan är inköpt. Perfekt för t.ex elektriker, instalatörer, bilverkstäder, m.m... hjälp kunderna att hitta tillbaka till er om dom behöver hjälp och service.

Tillfälliga kampanjdekaler eller reklamdekaler att ge bort
Dekaler har alltid varit en tongivande produkt inom presentreklam. Perfekt att ge bort som reklampresent till Dina kunder.

Design och layout till bra priser!
Enklare originalarbete ingår i dekalpriset, så som t.ex markering av skärbanor för konturer eller liknande, för övriga originalarbeten debiterar vi 350:-/timme eller enligt överenskommelse. Vi hjälper Dig till låg kostnad med design och layout. Sänd oss Dina skisser eller bilder och vi skapar förslag till Dina nya dekaler.

Korrektur – Självklart!
Du får alltid korrektur för godkännande innan vi trycker. Korrekturet har Du normalt inom ett par arbetsdagar och så snart Du godkänt vårt korrektur är leveransen hos Dig inom kort.

För priser och order kontakta oss!
info@tryckt.se
0932-105 00

Dekalark A4
Nu kan du beställa färdiga dekal ark med t.ex din logotyp, bilder eller information, ja helt...
695:-