Bildekor och bilreklam.
En snygg dekor exponerar ditt företag, förening, evenemang, din hemsida eller produkt för massor av människor varje dag. Vi tillverkar bildekor efter dina önskemål, på dina villkor och till rätt pris. Ett av de populäraste sätten att profilera sig är stripning av firmabilen.

Vi gör självklart ett förslag till dig innan montering, antingen genom att ni skickar bilder till oss och vi gör ett montage på dom, eller genom skisser från vårt bilregister, där vi har dom flesta bilmärkena.

För att din bildekor skall bli just så unik som du önskar så kan du välja storlek, typsnitt och färg helt enligt dina önskemål,

Maila oss en bild, text, typsnitt samt storlek och övrig information som kan behövas, så hjälper vi dig.

Önskar du beställa dekalerna av oss och montera själv så går detta självklart också alldeles utmärkt. Behöver du monteringshjälp i Stockholms regionen så har vi samarbetspartners som kan ordna det även där. I Bjurholm har vi självklart också lokaler och personal för montering.

Vi kan leverera många typer av dekaler för din bil.

Utskurna dekaler i standardkulörer, där vi alltid har ett 20 tal färger på lager, men inom några dagar kan vi få hem dekaler i andra färger och även med olika strukturer.

Vi kan digitaltrycka dekaler som även dessa kan konturskäras enligt önskemål och även lamineras för bättre och längre hållbarhet. Vi har även hålad dekal för montering på fönster.