Digitaltryckta Dekaler
Vi kan trycka dekaler ända upp till 150cm bredd med våra storformatsskrivare, men vi kan även trycka dekaler som är mindre än 10 mm, så variationerna är många, här nedan kommer lite fakta om vad du kan göra med dina dekaler och hur vi kan efterbehandla dom. 

Formskurna dekaler
Vi erbjuder konturskurna dekaler helt enligt Dina önskemål. Både i fyrfärg och enfärgade, formen kan du styra precis som du önskar: Runda, fyrkantiga med rundade hörn, konturskurna efter det tryckta motivet, hjärtformade - Du bestämmer! Bara fantasin sätter begränsningar.

Laminering

Trots att våra dekaler klarar sig bra utan laminat så rekomenderar vi att man laminerar dom när risken finns att dom kan komma i kontakt med t.ex lösningsmedel, finns även klotterlaminat som vi använder oss av vid en del skyltar m.m.. där risken är stor att någon är ute och förstör med klotter.

Specialmaterial
Vi kan även trycka digitalt på reflexdekal, för coola effekter, för helfoliering av bilar använder vi oss också av speciela folieringsfilmer, sen finns det dekaler med blockout för att hindra att det lyser igenom från underlaget. Söker du nått annat material så kontakta oss för mer info, vi har flera hundra olika dekalmaterial

Användningsområden
Digitaltryckta dekaler har många användningsområden så som bilar, motorcyklar, båten, skoter, hjälmar, skyltfönster, skyltar m.m...
Fyrfärgsdekaler för en rad olika användningsområden. 

Billiga dekaler i 4-färg
Hos oss beställer Du dekaler och klistermärken till låga priser. Vi trycker digitalt och har därför inga färgbegränsningar utan vi kan producera dekaler med fotografier och bilder till ett mycket fördelaktigt pris.

Produktdekaler - klistermärken
Märk upp Dina varor och öka Din försäljning. Märk Dina försändelser med ett klistermärke innehållande logga, adress och telefonnummer. Perfekt för Dig som säljer produkter som senare kräver service och underhåll, eller för Dig som säljer hantverk och vill att köparen skall minnas vart varan är inköpt. Perfekt för t.ex elektriker, instalatörer, bilverkstäder, m.m... hjälp kunderna att hitta tillbaka till er om dom behöver hjälp och service.

Tillfälliga kampanjdekaler eller reklamdekaler att ge bort
Dekaler har alltid varit en tongivande produkt inom presentreklam. Perfekt att ge bort som reklampresent till Dina kunder.

Larmdekaler
Vi gör även dubbelsidiga dekaler för t.ex larmföretag som kan sitta på fönstret med samma eller olika budskap inått och utåt.

Design och layout till bra priser!
Enklare originalarbete ingår i dekalpriset, så som t.ex markering av skärbanor för konturer eller liknande, för övriga originalarbeten debiterar vi 450:-/timme eller enligt överenskommelse. Vi hjälper Dig till låg kostnad med design och layout. Sänd oss Dina skisser eller bilder och vi skapar förslag till Dina nya dekaler.

Korrektur – Självklart!
Du får alltid korrektur för godkännande innan vi trycker. Korrekturet har Du normalt inom ett par arbetsdagar och så snart Du godkänt vårt korrektur är leveransen hos Dig inom kort.

Dekalark A4
Nu kan du beställa färdiga dekal ark med t.ex din logotyp, bilder eller information, ja helt...
695:-