Reklamdrycker

Profilerat vatten av högsta kvalité, julmust eller energidryck.


Vatten - stilla eller kolsyrat,  - naturellt eller smaksatt. 33cl & 50cl flaskor 
Livsmedelsverket har tre olika klassificeringar på vatten. Bordsvatten, källvatten och naturligt mineralvatten. Naturligt mineralvatten är den högsta klassificeringen. Vattnet i flaska Vital och Junior kommer från en källa 160 meter under jord och är just ett naturligt mineralvatten. Det släcker törsten med och utan bubblor. Vital finns även smaksatt med citron/lime.

Med profilerat vatten får ni fram Ert budskap, Er logga eller vad de nu är ni vill förmedla. Vatten dricker i stort sett alla och det är perfekt att dela ut på mässor och evenemang, ha på kontoret eller ha med sig på kundbesök. Ett visitkort att lämna efter sig som kunderna kommer ihåg utan tvekan!

Must, 50cl
Must hör både jul- och påsktider till - och det dricks flera tusen liter must varje år i Sverige!  Se till att få Er egna must snyggt profilerad i år - ha på julfesten, ge bort tillsammans med julklappen, skicka Ert "julkort" på en flaska julmust istället för julkort, ställ på fikabordet till påsk. 

Låt inte fantasin sätta stopp! Energidryck, 25cl
Profilerad energidryck är optimal för mässan, kontoret eller butiken. 

Fruit Punsch, är en mycket klassisk energidryckssmak som har etablerat sig väl på dryckesmarknaden. Profileradenergidryck är optimal när man vill skapa synergi med innehållet ”energi” och företagets verksamhet. Profileradenergidryck har blivit en fantastisk succé tack vare sin heltäckande etikett på 25 cl aluminium burk.

Energidryck med egen etikett kan användas som give-aways, en schysst reklampelare eller som en spännande budbärare. 
Energidrycken fungerar även i kylen på kontoret och butiken för att släcka kundens törst.

Energidrycken är en självklarhet på mässor, event och föreställningar för att behålla energin och koncentrationen