Logotype och grafisk profil
Din företagslogotype är en mycket viktig del i hur kunden uppfattar ditt företag. Den ger ett första intryck av vad just ditt företag representerar samt den känsla du vill förmedla. Med en komplett grafisk profil så kan du presentera ditt företag på ett snyggt och professionellt sätt.  Den grafiska profilen är en röd tråd som håller samman er profil utåt med genomgående färger och typsnitt.

Ny Logotype
Identiteten för ditt företag/förening - logotypen är i många fall det folk kommer ihåg och det som syns mest, därför är det viktigt att man verkligen tänkt igenom användandet och skapandet av sin logotype.

Vi jobbar med att varje logotype skall kännas rätt för just dig och ditt företag, loggan skall kännas personlig och man skall trivas med den.

 

Att tänka på när du skall ta fram en logotype till ditt företag: 

Den skall..

  • Fungera i stort och litet format
  • Svartvitt, enfärgs eller fyrfärgs tryck
  • Lätt att använda i t.ex tryck och brodyr på kläder, Visitkort, Skyltar, Hemsida, Dekaler, Bilar, Annonser
  • Kännas tidlös
  • Förmedla ditt företags identitet
  • Kännas personlig

Vi sätter oss ner och tar en diskussion om ditt företag, vad ni gör, vad ni vill förmedla, vilken känsla folk skall få av er logotype. Efter denna diskussion där vi försöker skapa oss en känsla om dig och ditt företag, sätter våra designers igång sitt arbete med detta som grund. Därefter när steg ett är klart, får du ett första utkast, så jobbar vi vidare därifrån med olika detaljer, tills du känner dig nöjd med din nya logotype

Grafisk Profil
En grafisk profil är ett regelverk som styr hur ditt företag ska profileras utåt.

När vi fixar din grafiska profil så hjälper vi er med val av typsnitt, färger samt formspråk, allt för att skapa igenkänning på ett enkelt och personligt sätt samt för att ge ett professionellt intryck.

Man behöver inte uppfinna hjulet två gånger. Ibland räcker det att fräscha upp profilen, modernisera loggan och komplettera befintligt marknadsföringsmaterial.

 

Detta ingår i den grafisk profilen

Vi börjar med att designa logotypen och när den är klar så övergår vi till att ta fram dom övriga delarna med typsnitt och färgsättning, vi kommer även att presentera logotypen i enfärg, då man inte alltid har möjligheter till färger är det viktigt att logotypen även fungerar i svart/vitt tryck t.ex. När förslaget är godkänt efter er granskning laddar vi upp allt på en CD skiva.

 

Vid leverans

Du får alla filer i alla tänkbara filformat som du kan behöva levererade på en CD-skiva

Du får ett häfte med din logotype, typsnitt, färger m.m.. som även visar lite användningsområden och hur logotypen skall användas.

Ni får självklart fullständiga rättigheter till er nya logotype.

CMYK och Pantone färger för tryck