Köp- och Leveransvillkor

Priser

Alla priser gäller tills vidare. Förbehåll för ev inmatningsfel, drastiska valutaförändringar eller force majeure.

Frakt och moms

Alla priser är exklusive moms och frakt om inget annat anges.

OBS! Välj rätt leverans sätt.

DHL servicepoint -  För dig som inte har möjlighet att vara på plats för att ta emot varorna är detta ett bra allternativ, du blir aviserad via sms eller e-post och hämtar ut dina varor på närmaste utlämningsställe. Du måste ange gatuadress vid beställning, ej Box adress. I de fall kunden väljer att inte lösa ut beställd försändelse debiteras kunden kostnad för motsvarande frakt (tur och retur), samt hanteringsavgift på 250 kronor.

DHL Utkörning -  Utkörning till din leveransadress, ej Box adresser. Du måste finnas på plats under kontorstid för att ta emot dina varor, är du ej säker på att du kan ta emot varorna är det bättre att välja servicepoint. Endast utkörning till företag, ej privatpersoner  Kan inte DHL leverera på grund av att ni inte är på plats under kontorstid tillkommer extra avgift för detta för närvarande 150kr. Har ni uppgivit fel adress eller att DHL inte kan nå er tillkommer avgift för ändring av transportuppdrag 250kr eller kostnad för returfrakt till oss.

Hämtas fabrik - Hantverkargatan 24  916 31 Bjurholm

Önskar du hämta din vara direkt från oss, välj detta allternativ, kontakta oss gärna innan ni kommer så att vi garanterat är på plats. Våra öppettider i Bjurholm är Mån-Tor 9.00-15.00 med lunch mellan 12.00-13.00

Fraktpriser

www.fasadflaggor.nu

1-3 flaggor 79kr
4-7 flaggor 99kr
10-15 flaggor 129kr

Beställer du endast tillbehör så är frakten 79kr oavsett mängd

www.beachflaggor.se
Enhetsfrakt 149kr oavsett antal

www.brabanderoller.se
Enhetsfrakt 149kr oavsett antal

www.tryckt.se
Frakt 149kr

Utom på specialproduktion, flaggstänger, pallgods, special leveranser m.m..

kontakta oss för specifik info kring din order.

 

Betalningsvillkor
Hos oss på tryckt.se kan ni välja mellan 5 olika betalningsallternativ. Vi sammarbetar med Payson & Swesum som sköter våra betalningsrutiner.

1. Swesumfaktura, Faktura 30 dagar netto, efter godkänd kreditprövning, kostnad 36kr. OBS! Endast företag kan välja denna metod!
2. Kortbetalning med Visa eller Mastercard via Payson.
3. Direktbetalning via Swedbank, Nordea eller Handelsbanken
4. Förskottsbetalning direkt till vårat Bankgiro, (OBS! Betala ej innan du får orderbekräftelse och ordernummer från oss) Vi skickar varan så snart betalning nått vårt konto.

5. Payson faktura, Så fort butiken skickat varan får du en faktura till din e-postadress. Fakturan betalar du inom 14 dagar. kostnad 20r OBS! endast för Privatpersoner och Enskilt bolag  

För överskriden kredittid debiteras ränta med diskonto + 10%. Vid fakturering gäller "äganderättsförbehåll". D.v.s. vara är tryckt.se´s egendom tills full likvid erlagts. Vi förbehåller oss rätten att ej ge kredit vid lägre orderbelopp.

Ordererkännande
Du får alltid ett ordererkännande per e-post vid varje order. Ev. anmärkningar/rättelser gör du direkt till oss via e-post, inom 5 timmar.

Korrektur
Du får korrektur på alla produkter som ska förses med tryck via e-post, efter att du har godkänt ordererkännandet. Korrektur måste godkännas för att produktion ska starta. Ev. anmärkningar/rättelser gör du direkt till oss via e-post eller telefon.

Över/under leveranser
Vissa tryckprodukter kan över eller under levereras med 5-10 % vilket måste accepteras. Detta beror på att de snabba tryckmaskinerna, som de flesta tryckare använder sig av idag, kan vara svåra att stoppa på det exakta styck eller kilo-antalet. Därför förbehåller vi oss rätten att fakturera/kreditera de över/underlevererade varorna.

Leveranstider
Vissa produkter kan levereras med tryck snabbare mot pristillägg, s.k. expressleverans. Pristilläggets storlek beror på produkttyp, och kan anges av oss vid förfrågan. Din begäran om expressleverans måste bekräftas av oss innan det  gäller. Garanterad lev. tid förutsätter tryckfärdigt original.

Leveransvillkor
Du får din leverans enligt överenskommelse. Alla leveranser sker fritt vårt lager eller enligt avtal. Vi skickar med DHL. Vi levererar alltid till gatuadresser ej postbox adresser. Vid tillfällen då det uppstår leveransproblem som vi ej kan styra över, så som naturkatastrofer, krig, terrorism, fel på fraktbolags bilar/flygplan eller annat transportslag, stöld, brand, konkurser, felleveranser från fabrik eller liknande, då leveranser ej kan fullföljas i tid, får vi ej ställas till svars vare sig rättsligt, ekonomiskt eller på annat sätt för detta. Vid önskemål och expressleverans kan andra fraktbolag eller metoder användas.

Produkter
Av tekniska skäl är vissa nyanser av produkter svåra att återge i bild. Därför kan någon färg skilja sig en aning från den verkliga produkten.
Vid specialfärgning av produkter, eller tryck, reserverar vi oss för en färgdifferens på 5-10% på angiven PMS-färg p.g.a produktions-, material- och trycktekniska skäl. Vår ambition är dock alltid att komma så nära som möjligt den färgnyans som är beställd.

Bytesrätt/återlämning av produkt
Bearbetade artiklar bytes ej om det inte är fel på produkten från oss. 

Som konsument har du enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler 10§ rätt till 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot varan eller en väsentlig del av den. Det innebär att du måste meddela oss om att du ångrat ditt köp inom 14 kalenderdagar från att du mottagit varan.

 
För att meddela oss att du vill ångra ditt köp ser vi gärna att du kontaktar vår kundtjänst per telefon eller e-post. Ångerrätten innebär att du får lov att öppna förpackningen och undersöka varan i den utsträckning som krävs för att du ska kunna avgöra om den motsvarar dina förväntningar eller inte. 
 
Om du väljer att utnyttja din ångerrätt står du endast för returfrakten. Vi vill göra dig uppmärksam på att returfrakten för större produkter kan kosta upp till 1000kr, ta kontakt med ditt lokala DHL ombud eller postombud eller Postens kundtjänst för prisuppgifter för din produkt. Självklart är du alltid välkommen till  vår fabrik i Bjurholm för att göra en retur om det passar dig bättre. 
 
Vid utnyttjande av ångerrätten har Tryckt rätt att göra ett avdrag till följd av varans värdeminskning. Tryckt avstår från att göra ett sådant avdrag om produkten returneras i väsentligen oförändrat skick. När vi har mottagit varan betalar vi tillbaka kostnaden för din produkt samt frakten hem till dig. 
 
Observera att du måste hämta ut din vara för att kunna göra en retur. För outlösta paket debiteras 395 kronor. 

Transportskada
Synlig transportskada anmäls direkt till Chaufför eller utlämnings ställe, kontakta även oss efter det så hjälper vi till med skadehanteringen,  upptäcker ni skada efter ni öppnat empalaget kontakta oss omgående på mail eller telefon, skicka gärna bilder på skadan och embalaget till oss via e-post till info@tryckt.se så tar vi hand om detta

Vår policy
Vi trycker inga budskap eller bilder som är rasistiska, könsdiskriminerande eller kränkande på annat sätt. Vi trycker inga symboler eller liknande som vi misstänker kan användas i anti-demokratisk verksamhet eller som av gemene man uppfattas kränkande. Vi tar inga jobb från företag, föreningar eller privatpersoner som vi misstänker omfattas av idéer som är antidemokratiska eller som använder sig av icke lagliga metoder i sitt arbete. Vi förbehåller oss rätten att ensidigt avböja arbeten/beställningar utan att ange skäl enligt ovan, eller när vi i annat fall misstänker tvivelaktigheter av något slag, som kan skada oss eller tredje person.