Tryckt reklamkonsult

www.tryckt.se - www.fasadflaggor.nu  - www.beachflaggor.se - www.brabanderoller.se - www.rollups.eu - www.gatupratare.eu

Skyltar, banderoller, fasadflaggor, kläder, give a ways, trycksaker, tryck och mycket mer hittar du hos oss

Fabrik & egen tillverkning
Tryckt reklamkonsult har fabriken med största delen av tillverkningen i Bjurholm,  vi finns på Hantverkargatan 26 som ligger   ca: 6,5 mil från Umeå och 10 mil från Örnsköldsvik. Bjurholm är Sveriges minsta kommun i Norrlands inland.

Vem & var kan ni köpa våra produkter
Vi har sedan 2003 levererat trycksaker, profil- och sportkläder till företag och föreningar, samt en del privatpersoner, runt om i landet. Vi har även en del kunder i Finland, Danmark och Norge, nu på senare år har det ökat ut med en del leveranser även till övriga Europa.

Våra kunder är såväl enmansföretaget, storföretaget, den lilla föreningen och elitklubben. Kunderna hittar ni från Trelleborg i söder till Riksgränsen i norr. Vi arbetar både mot återförsäljare och slutkund. Ni kan idag köpa våra produkter hos ca 50st återförsäljare runt om i landet, flera reklambyråer, tryckerier, designers, profilföretag m.fl. har hela eller delar av vårt sortiment.

Vi är inte bara en reklambyrå och ett tryckeri utan vi hjälper er att förverkliga era idéer och att synas.

Ägare
Jag som driver företagen Tryckt.se heter Ari Achrén. Jag och min personal hälsar er hjärtligt välkomna på en tur bland alla våra produkter, det vi har på hemsidan är bara en del, mycket mer finns i vårt sortiment så kontakta oss gärna via mail,  telefon eller har ni vägarna förbi Bjurholm är ni hjärtligt välkomna in till oss.

Ni kan även besöka oss på någon av våra websidor:
www.tryckt.se   Huvudsida där ni hittar det mesta för profileringen av ert företag. Skyltar, banderoller, fasadflaggor, kläder, give a ways, trycksaker, tryck och brodyr och  mycket mer hittar du hos oss

www.fasadflaggor.nu  Vi har specialiserat oss på digitaltryckta Fasadflaggor och fasadflaggor med egen design och med möjlighet till både text och bilder på flaggorna. Fasadflaggor, butiksflaggor, öppetflaggor, reklamflaggor drop in flaggor, nationsflaggor, regionsflaggor och landskapsflaggor med en rad olika tillbehör hittar du på våran sida.  Vi trycker våra fasadflaggor digitalt med den senaste tekniken, med miljövänlig latexfärg, så extra kostnader som startkostnader, schabloner och liknande förekommer inte.

www.beachflaggor.se  Vi har specialiserat oss på digitaltryckta strandflaggor och beachflaggor med egen design och med möjlighet till både text och bilder på flaggorna, men vid större upplagor kan vi även leverera screentryckta beachflaggor, på denna sida hittar du även en rad olika tillbehör till beachflaggor.

www.brabanderoller.se  Vår sida för en av våra populäraste produkter - banderollen. Här kan du beställa både enkelsidiga och dubbelsidiga banderoller med öljetter i plast eller metall, vi har även banderollställningar, rep & linor för uppsättning av dina banderoller. Vi trycker våra banderoller digitalt med den senaste latex tekniken med miljövänliga färger och vi har möjlighet att trycka din banderoll med både texter och bilder i en rad olika storlekar.

www.gatupratare.eu  Det mesta när det gäller gatupratare och snäppramar hittar du här, vi har även ny skyddsplast m.m..

www.rollups.eu Här finner du Rollups av olika typer samt belysning till dessa.

Eftersom vi är en totalleverantör av profilprodukter till företag och föreningar så har vi massor av produkter och tyvärr så hinner vi inte alltid få ut dom senaste nyheterna på alla våra Websidor, så hittar ni inte det ni söker, kontakta oss så kanske vi kan hjälpa er att hitta just er unika profilprodukt.

Välkommen med din förfrågan eller order

Med vänliga hälsningar

Ari Achrén med Personal hälsar er hjärtligt välkomna till oss!


TFN: 0932-105 00 
E-Post: info@tryckt.se