Tejp med tryck Reklamtejp - Packtejp

Reklamtejpen är ett unikt sätt att på en och samma gång förpacka och märka sina förpackningar. Tänk dig hur många som hanskas med just ditt paket under t.ex en transport till din kund

Reklamtejpen kan utformas på många olika sätt, låt tejpen vara en del av din grafiska profil och följa samma stil och känsla som den övriga reklamen i företaget.

Använd reklamtejpen till mer än att bara sammanfoga paket!
Tejp med tryck är ju perfekt för att få fram varningstexter, innehåll, produkt information, anvisningar, varna för innehållet och behandlingen av förpackningen och sist men inte minst gör reklam för ditt företag. Du kan genom att ha olika tryck på tejpen underlätta för lagerhantering och sortering. Användningsområdet för packtejp är många!

Vår packtejp med reklamtryck är väl lämpad för kunder som ställer höga krav på både tryck och tejpkvalitet.

Tejp med tryck kan fås i bredder mellan 16-150 mm men den vanligaste är 38 och 55 mm. Vi klarar idag att trycka fyra pantonefärger på tejpen. Behöver du packtejp med tryck är detta något för dig.

I vårt företag är vi specialiserade på små och medelstora upplagor, så tillsammans med dig som kund försöker vi hitta den bästa lösningen och få din tejp så bra som möjligt.

Förutom att tryckt tejp är snyggare än den bruna otryckta tejpen, så kostar den obetydligt mer.


 
Packtejp med tryck
Packtejp med tryck