Transfertryck

 

Värms fast på plagget och ger fin detaljrikedom  och distinkta färger, används till dom flesta typer av plagg. Det är en fördel framförallt vid enstaka exemplar.Vi kan lagerhålla  t.ex. din logga så att den finns för omgående leverans. 
Mycket bra om man vill trycka upp enstaka plagg löpande under vissa tider. Här nedan kan du se  lite olika typer av transfertryck.

 

Textiltransfer

  • Standard transfer film en PVC fri film, som plottras, plockas och sedan värms fast på kläderna. Klarar 80 graders tvätt. Kan tryckas på 100% Bomull, 100% polyester, blandningar av bommull & polyester samt dom flesta syntetiska material. Finns i över 30 olika standard färger.
  • Transferfilm nylon, en film som vi trycker på svårare material, t.ex nylon, läder, lätt silikonbehandlade material, sportväskor, paraplyer, träningskläder m.m.. Finns i 27 olika färger
  • Stripflock, är ett sammetslent material  som klarar tvätt upp till 60grader. Finns i 19 olika färger.
  • Reflextransfer, Går att trycka på dom flesta material, finns enbart i en silvergrå färg.
  • Screentransfer, är precis som det låter en transfer som med screenfärger trycks på en bärare och sedan värms fast på plagget. Denna metod använder vi oftast när kunder vill trycka upp plagg i omgångar då har vi transfern klar för applicering när det är dags för tryck, samt när det är väldigt små detaljer på trycket eller om man vill ha en speciell PMS färg som inte finns i den vanliga transfer skalan.
  • Digital Fyrfärgs transfer, denna transfer trycks och plottras i en storformats printer, och värms sedan fast på plagget, denna metod använder vi främst till mindre tryck då materialet i stort utförande kan upplevas plastigt, men som bröst eller armtryck av t.ex klubbmärken och logotyper i flerfärg så är det en utmärkt tryckmetod. detta tryck kan även lamineras för bättre hållbarhet.